GOFIN na Firmy.cz

Článek

Hypoteční kalkulačka, co všechno umí spočítat a proč ji vyzkoušet

Hypoteční kalkulačka, co všechno umí spočítat a proč ji vyzkoušetJednotlivé banky nabízejí na svých webových stránkách možnost spočítat si orientačně výši hypotéky. S naší hypoteční kalkulačkou získáte přehled o takových nabídkách na jednom místě, rychle a přehledně. Vyzkoušejte, jak náš kalkulátor funguje.

Hypoteční kalkulačka vám to spočítá

Zadejte do naší hypoteční kalkulačky následující parametry:

·        na co chcete peníze z hypotečního úvěru použít (účel hypotéky),

·        požadovanou výši hypotéky (kolik peněz byste si rádi od banky půjčili),

·        dobu po jakou byste chtěli hypoteční úvěr splácet,

·        zvolte si délku fixace úrokové sazby,

·        zadejte očekávanou cenu kupované nemovitosti nebo předpokládanou celkovou výši investice (pokud chcete stavět).

Po zadání výše uvedených parametrů stiskněte tlačítko Spočítat a během pár sekund vám kalkulátor poskytne výsledky. Odhadem získáte přehled o tom, kolik byste museli měsíčně za hypotéku u dané banky zaplatit. Nabídky, které vám naše kalkulačka spočítá, odpovídají cenám, které uvádějí banky na svých webech. Některé nabídky hypotečních úvěrů mohou být podmíněny nutností koupě doplňkových bankovních služeb (například pojištění, kreditní karta apod.). S podmínkami jednotlivých bank vás rádi seznámí naši makléři a pomohou vám vybrat nejvhodnější nabídku.

Proč počítat s naší hypoteční kalkulačkou

Hypoteční kalkulačka je nástroj, který dokáže přehledně na jednom místě srovnat nabídky hypotečních úvěrů jednotlivých bank. Vy  si tak uděláte přehled o možných nabídkách úrokových sazeb i výších splátky. My pro vás umíme vyjednat ještě lepší podmínky, než které byste si sjednali v bance sami a navíc vám vše srozumitelně vysvětlíme, proto se nebojte a vyzkoušejte naše služby. Jsme tu pro vás.

Autor: Ing. Marie Nedomová


Dále by Vás mohlo zajímat...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace