GOFIN na Firmy.cz

Profil makléře

Ing. Otomar Gottstein

fotka makléře
hodnocení

Motto: V bankovnictví od roku 1992, vlastní podnikání v hypotékách od roku 2004. Zaměření na Prahu a Střední Čechy. Široké portfolio hypotečních bank a stavebních spořitelen, dobré reference, přes miliardu zpracovaných hypoték.

OSVĚDČENÍ ČNB

Pozice: hypoteční makléř
Společnost: Fingo s.r.o.(vázaný zástupce společnosti)
Společnost Fingo s.r.o. je samostatným zprostředkovatelem spotřebitelského úvěru. Já jsem vázaným zástupcem Fingo s.r.o. a poskytuji doporučení podle § 3 odst. 1 písm. b) bodu 3 zákona 257/2016 Sb. o spotřebitelském úvěru. Společnost Fingo s.r.o. a její vázaní zástupci se nezabývají poskytováním rady podle § 85 zákona 257/2016 Sb. o spotřebitelském úvěru.

KONTAKT:

Email: otomar.gottstein@partner.fingo.cz
Mobil: +420 604262905
Adresa: Sinkulova 329/48 - Praha 4, 14000

O MAKLÉŘI:

2023 - Fingo s.r.o.
2017 - Registrace ČNB hypotečního poradce
2009 - 2022GEPARD AKADEMIE - průběžné vzdělávání makléřů
2009 - Certifikáty od všech stavebních spořitelen (vyjma ČMSS) ke zpracování úvěrů
2009 - 2022GEPARD FINANCE a.s.
2009 - Certifikáty všech hypotečních bank v ČR
2007 - Registrace ČNB investičního zprostředkovatele
2007 - Vyšší kvalifikační stupeň pojišťovacího zprostředkovatele
2004 - 2008Stavební spořitelna České spořitelny a.s. a Externí síť České spořitelny a.s.
2000 - 2004Bankovní akademie České spořitelny a.s.
1990 - 2004Agrobanka Praha, GEMB, Česká spořitelna, Sparkasse MW, Oberbank AG
1984 - 1988Vysoká škola zemědělská



Informace týkající se zprostředkovatele spotřebitelského úvěru podle § 93 zákona č.257/2016 Sb. o spotřebitelském úvěru

Reference makléře

Datum hodnoceníHodnoceníReferenceHodnotitel
20. 06. 2024hodnoceníJsem absolutně spokojen z p. Gottstein Otomar. Perfektní spolupráce. Co slíbil, to splnil. Kdykoli jsem měl problém, okamžitě jednal. Vše průhledné, vše profesionální. Mohu jen doporučit. Brytvak V.

Viktor Brytvak
15. 01. 2024hodnoceníTímto bych chtěl poděkovat, p. Gottsteinovi za profesionální, ale i osobní přístup, jakým se mi v rámci refinancování hypotéky věnoval. S podobným přístupem se setkávám velmi zřídka o to více si ho cením. Opravdu děkuji

Poláček Stanislav
09. 12. 2023hodnoceníPan Gottstein pracuje profesionálně a efektivně. Od začátku byl příjemný a ochotný pomoct,stará se o celý proces koupě bytu. Z jeho profesionálním přístupem jsem spokojen a doporučuji všem.

Tsubera Viacheslav
08. 11. 2023hodnoceníS panem Gottsteinem byla perfektní spolupráce již od začátku, od předložení skvělých nabídek až po průběh čerpání. Vždy bych ochotný, vše mi vysvětlil a následně zařídil. A to jsem nebyl jednoduchý klient, vyčerpání mi trvalo přes 2 roky a bez pomoci pana Gottsteina by se to ani nepodařilo. Mohu vřele doporučit.

Michal Czinner
07. 10. 2023hodnoceníSpolupráce s panem Otomarem Gottsteinem byla skvělá. Vůbec si nedovedu představit, jak bychom (jsem u Komerční banky) to řešili bez něho. Profesionální a vždy příjemný a lidský přístup, ochota a dostupnost v každém kroku celého procesu vyřizování hypotéky. Pořizovali jsme chatičku, od začátku bylo jasné, že tuto oblast zná, dokonce znal realitní makléřku, přes kterou prodávající vyřizovali prodej chatičky. To bylo další, co celou věc jistě usnadnilo, ale hlavně ten skvělý přístup. Děkuji!

Michal Majzner
03. 08. 2023hodnoceníPana Gottsteina jsme oslovili na základě skvělých internetových recenzí a ty bych teď moc ráda potvrdila. S panem Gottsteinem jsme řešili Spoření, později i novou hypotéku a převod stávající. Je to profesionál s lidským přístupem. Provedl nás celým procesem, vše nám vysvětlil, vždy velmi rychle komunikoval, za nás absolutní spokojenost! Doufám, že máme na nějaký čas s řešením hypotéky pokoj, ale až to přijde, služby tohoto pána budou jasná volba! Lucie Součková

Součková Lucie
31. 05. 2023hodnoceníDobrý den, ráda bych poděkovala za služby, které poskytujete. Zejména děkuji Vašemu hypotečnímu makléři panu Gottsteinovi, který semnou navázal spolupráci, velmi krátce po tom, co jsem byla kontaktována na základě vyplnění svých kontaktních údajů na Vašich webových stránkách. Musím ocenit velmi profesionální přístup, věcné a rychlé jednání kdykoliv i o víkendu, jak bylo potřeba. Komunikace byla velmi příjemná, všechno bylo vysvětleno jak jsem potřebovala. Takový přístup ve mě budí důvěru a i do budouna vím, že se mám na koho obrátit. S díky Váš spokojený klient Hana B.

Hana Burešová
23. 05. 2023hodnoceníOceňujem veľmi profesionálny prístup, ochotu poradiť a taktiež rýchle jednanie pána Ing. Gottsteina. Naozaj nemám čo vytknúť, jediné poďakovať za skvele odvedenu prácu. Odporúčam!

Lukáš Hoffman
22. 12. 2022hodnoceníVyborna spoluprace..

M.M.
29. 08. 2022hodnoceníPana Gottsteina jsem si vybrala na základě výborného osobního doporučení. A lepší rozhodnutí jsem nemohla udělat! Od začátku až do konce perfektní přístup. Nemusela jsem si dělat žádné starosti, pan Gottstein všechno zařídil, o všechno se postaral. Jen těžko bych hledala spolehlivějšího člověka. Co řekl, tak to platilo a jakékoli jednání s ním byla radost i na lidské úrovni. Velmi charakterní člověk, kterého s radostí všem doporučím.

Martina Havelková
07. 07. 2022hodnoceníSlužby pana Ing. Gottsteina můžeme bez váhání doporučit. Čestný člověk s velmi profesionálním a lidským přístupem, který se zvláště v oblasti finančních služeb jen tak nevidí. Pan Gottstein vždy odvedl práci navíc a velmi brzy si získal naši plnou důvěru. Povedlo se mu dojednat nadstandardní podmínky úvěru a sjednání hypotéky díky němu proběhlo bez stresů. Jsme mu vděčni za hladký průběh jednoho z nejdůležitějších životních rozhodnutí a kdykoli bychom se na něj opět obrátili.

Jiří Pokorný
18. 05. 2022hodnoceníMoje osobní zkušenost s panem Gottsteinem Otomarem 100% spokojenost. Velmi profesionální přístup ve všech ohledech. Při jakémkoliv mém dotazu rychlá reakce a to včetně dotazu položeného o víkendu. Při osobním setkání, byl pan ochotný přijet kamkoliv, velmi příjemné vystupování. Všem vřele doporučuji spolupráci! Mockrát děkuji za vše.

Tomáš Adamišin
07. 04. 2022hodnoceníS vystupováním a přístupem pana Gottsteina jsme velmi spokojeni. Výborná domluva, na čem se domluvíme, platí. Je velice ochotný a vyzná se. Již několikrát nám dobře poradil a pomohl.

Šimáčkovi
16. 01. 2022hodnoceníPan Gottstein pro nás vyřizoval hypotéku při koupi domu. Velmi si ceníme profesionálního a přitom lidského chování. Vše nám ochotně vysvětlil a poradil i nad rámec svých služeb (doporučil špičkové právníky, se kterými jsme byli absolutně spokojení). Paní Gottsteinová nám pomohla s pojištěním nemovitosti a oba dva nám zajistili nadstandardně výhodné podmínky. Děkujeme za pomoc a vřele dopručujeme.

Ondřej Rybář
30. 11. 2021hodnoceníIng. Gottstein je člověk na vaší straně. Prozatím 2 hypotéky plus jedno refinancování a vždy mám pocit Maxima Možného :) Díky

Pavel Bartoš
16. 11. 2021hodnoceníPerfektní spolupráce, velmi rychlý a proaktivní přístup pana Gottsteina si moc cením. Spoleh od indikativní nabídky až po vyčerpání a obsluhu úvěru.

Ruda K
03. 11. 2021hodnoceníPan Gottstein nám pomohl už několikrát. Jeho servis je vždy 100%. Je na něj spolehnutí, vše vysvětlí, zařídí. Určitě ho všem moc doporučuji! Je opravdový profesionál.

Bělohradská
02. 11. 2021hodnoceníPan Gottstein se nam stara o finance uz radu let a i tentokrat stejne jak v minulosti vyridil hypoteku na novy dum velice rychle a za perfektnich podminek. Pani Gottsteinova nam take velice precizne prepracovala pojistku na nas stary dum, zaridila pojistku na novy dum a zaridila i stavebni sporeni. Jame velice spokojeni. Linhartovi

Jan Linhart
01. 11. 2021hodnocenívynikající podpora, provedení celým procesem od A do Z, kdykoli po ruce, nadstandartní přístup, umí dělat práci navíc, empatický přístup, diskuze/ ráda doporučím dalším lidem

Veronika Kroupová
13. 10. 2021hodnoceníNa pana Gottsteina jsem se obrátila na doporučení s žádostí o konzultaci. Potřebovala jsem se zorientovat ve světě hypotečních úvěrů a aktuálních nabídek bank. Jsem ráda, že jsem dala na doporučení - jednání bylo rychlé a vstřícné, což v tu chvíli bylo zásadní vzhledem ke zvyšování úrokových sazeb. Pan Gottstein respektoval moje potřeby, zároveň uměl nasměrovat v otázkách, kde jsem si nebyla jistá a též uměl i vysvětlit, když některé mé představy nebyly pro mě nejvýhodnější. Nejvíce oceňuji "férové" jednání, když se ukázalo, že naše případná spolupráce, by pro mě byla finančně nevýhodná oproti tomu, když si hypoteční úvěr s konkrétní bankou vyřídím sama. A i po té jsem dostala nabídku se na pana Gottsteina kdykoliv obrátit. Patří mu mé velké dík. Děkuji.

Petra Vacková
13. 09. 2021hodnoceníTo, že je pan Gottstein profesionál, který má přehled a dokáže vás o všem informovat a vše za vás zařídit, by mohl každý z nás brát jako samozřejmost, kterou by každý poradce měl zajistit. U pana Gottsteina je přidaná hodnota hlavně ta, že k vám přistupuje lidsky a je jedno v jaký den, v jaký čas, jestli má dovolenou - vždy si najde čas, aby jsme hlavně my klienti byli spokojeni a hlavně bez nervů a stresu, že se něco nestihne. Za mě nejlepší rozhodnutí.

Simona Houdková
29. 08. 2021hodnoceníHypotéku jsem potřeboval sjednat rychle, a s panem Gottsteinem to nebyl žádný problém. Výborná komunikace (i přes dovolené), mohu vřele doporučit.

Pavel Č
16. 08. 2021hodnoceníSkvělý a profesionální přístup. Po celou dobu jsem byl informován o všem, co se děje a vše proběhlo bez nejmenších problémů. Mohu jen doporučit.

Luboš Řepa
09. 08. 2021hodnoceníS panem Gottsteinem jsme byli opět maximálně spokojeni. Obrátili jsme se na něj po 5 letech v souvislosti s refinancováním hypotéky a stejně jako před lety musím vyzdvihnout jeho profesionální a zároveň lidský přístup. Kdykoliv nám byl k dispozici ať už s jakoukoliv agendou v souvislosti s refinancování či pouze aby zodpověděl naše dotazy. Panu Gottsteinovi tímto děkujeme za hladký průběh při refinancování a v budoucnu se na něj v případě jakékoliv potřeby opět moc rádi obrátíme.

Eliška Klinderová
24. 07. 2021hodnoceníUz podruhe pan Otomar pomohl mi z hypotekou (9 let spatky a ted) - nemennie spickova kvalita sluzeb, skvela komunikace, rychle jednani. Vrele doporucuji.

Beata Sochocka
17. 07. 2021hodnoceníPro realizaci hypotečního úvěru nám byla přáteli doporučena firma Gepard. Pana Ing. Gottsteina jsme si našli podle bezkonkurenčních recenzí, které jsou zasloužené. Ihned jsme dostali přehledně nabídku všech bank a vybrali si při osobním setkání, kde nám pan Ing. Gottstein celý proces podrobně vysvětlil. Poté se stačilo držet instrukcí a obávaný proces běžel jako po másle. Pokud bylo nutné, pan Ing. Gottstein zaurgoval, kde bylo třeba a celý proces dovedl hladce do konce. Samozřejmostí byla možnost zavolat si o víkendu, v kontaktu jsme byli i o jeho dovolené. Panu Ing. Gottsteinovi moc děkujeme a budeme jej doporučovat.

Lukáš Kasl
13. 07. 2021hodnoceníBez pana Gottsteina bych hypotéku nikdy nerealizovala. Jeho služeb jsem využila již po druhé s maximální spokojeností a naprostou důvěrou v jeho doporučení a rady. V případě jakýchkoliv otázek je k dispozici neustále a celý proces proběhl v rekordním čase bez problémů a starostí. Všem vřele doporučuji a děkuji za lidský a profesionální přístup!

Anna Rinágelová
12. 07. 2021hodnoceníNejlepší péče a rychlost, podrobné a včasné informování, kompletní a bezstarostné průvodcovství v hypotečním světě. Vřele doporučuji všem, kdo chtělí rychlý bezproblémový průběh a nejlepší možnost na trhu. Děkuji za skvělou práci.

Gabriela Vaciková
08. 07. 2021hodnoceníMoc dekuji za velice rychle a spolehlive vyrizeni hypoteky. Skvely prehled nejen o produktech ale take spojenou administrativou ohledne katastru a kupni smlouvy nam zasadne pomohli v nasi ceste za novym bydlenim. Rozhodne doporucuji vyuzit sluzby pana Gottsteina.

Jan F
06. 07. 2021hodnocení S pomocí a radami pana Gottsteina jsme byli velmi spokojeni. Dokázal vše rychle zařídit, počínaje od žádosti o hypoteku, az po pojištění koupené nemovitosti. Vše proběhlo velmi rychle a bez problému. Pan Gottsteina všem velice doporučuji.

Vlastimil Holub
03. 07. 2021hodnoceníS pomocí pana Gottsteina jsem velmi spokojen. Díky radám a pomoci byla moje hypotéka vyřízena velmi rychle a s nejlepšími podmínkami.

David hrstka
30. 06. 2021hodnoceníPana Gottsteina můžeme jen a jen doporučit, má velice profesionální přístup a výborné znalosti trhu. Podporoval nás na každém kroku hypotéky. Vše nám pečlivě vysvětloval a měl s námi svatou trpělivost. Při samotné koupi nemovitosti nás hezky provedl celým procesem od začátku až do konce. Bez jeho pomoci by jsme to těžko zvládali, takto jsme měli vždy jistotu, že za námi stojí zodpovědný člověk s perfektním přístupem.Tímto panu Gottsteinovi za všechno mnohokrát děkujeme a všem můžeme upřímně říci, že lepšího člověka, co se týče hypotéky a vše kolem ní nenajdete.

Miroslav
30. 06. 2021hodnoceníPana Ing. Gottsteina jsem oslovil na základě doporučení známých. Vždy dobře a rychle poradil. Při koupi bytu vše proběhlo rychle a bez nejmenších problémů. O nic jsem se nemusel starat. Tak profesionální přístup, ochota a vstřícnost se jen tak nevidí. Vřele doporučuji.

Kateřina
29. 06. 2021hodnoceníPana Ing. Gottsteina mi byl doporučili známí. Pan Ing. Gottstein má velice profesionální přístup, výborné znalosti trhu a podporoval mě na každém kroku komplikovaného procesu hypotéky. Pečlivě vše analyzoval a doporučil nejvýhodnější hypotéku, a nakonec také domluvil nižší sazbu a lepší podmínky pojištění. Při koupi nemovitosti mě provedl celým procesem od začátku až do konce a zastal role, které měla plnit realitní makléřka, ale neplnila. Bez jeho pomoci bych byl ztracený, takto jsem měl vždy jistotu, že za mnou stojí a bude mi ve všem nápomocný díky svým zkušenostem. Tímto panu Ing. Gottsteinovi velice děkuji a mohu ho jen doporučit.

Jan Vážný
23. 03. 2021hodnoceníPan Ing. Gottstein je opravdu skvělý poradce, kterého ráda doporučím. Vybrala jsem si ho pro jeho bohaté a dlouholeté zkušenosti a udělala jsem opravdu dobře. Zařídil naprosto vše a to velmi rychle. Já jen podepisovala a teď mám hypotéku :-) Senzace!!! Poradil mi i spoustu dalších věcí a v bance vyjednal báječné podmínky. Moc a moc mu za to děkuji a doporučuji!

Petra Holotová
08. 03. 2021hodnoceníDíky pomoci pana Gottsteina jsme s partnerkou získali velmi výhodnou hypotéku a celý proces vyřízení proběhl naprosto hladce. Pan Gottstein ví co dělá, jednání s ním je příjemné a vždy naprosto korektní. V budoucnu se na něj určitě znovu obrátíme.

Aleš Mráz
18. 12. 2020hodnoceníŘešil jsem s panem Gottsteinem před 7 lety koupi bytu a teď i domu. Na poli hypoték je pan Gottstein naprostá jednička jak v rychlosti, tak i v odbornosti při jednání. Všem můžu doporučit

Ing. Richard Michalica
24. 11. 2020hodnoceníPan Gottstein nám pomohl zařídit již druhou hypotéku, za což jsem mu velmi vděčný. Jeho přístup k problému mi vždy dodá klid a při koupi bytu je to vlastně jediný člověk, který stojí vždy na straně kupujících (doslova i obrazně). Skvělá domluva na detailech, zodpoví každou otázku, poradí a nechá vybrat vždy z několika variant,zařídí papírování s úřady i bankou. Telefon zvedá ikdyž je na rybách :-) Určitě bych jej doporučil. Díky

Pudlovský Jakub
13. 11. 2020hodnoceníDěkuji p. Gottsteinovi za jeho profesionální přístup, ochotu, flexibilitu a rychlost při pomoci se sjednáním hypotéky.

Lukáš Ramming
08. 11. 2020hodnoceníOtomar Gottstein ze společnosti Gepard finance byl tou nejlepší volbou! Pokud chcete oslovit v této oblasti toho nejspolehlivějšího a nejochotnějšího, vyberte si právě jeho! S jeho pomocí nebude nic složité a budete nadmíru spokojeni.

Lucie Š.
10. 07. 2020hodnoceníVelmi profesionalni a take osobni pristup. Pan Gottstein ma skvele vedomosti, umi vse presne vysvetlit i spravne poradit. Muj pripad byl trochu vic komplikovanejsi kvuli existujici hypotece prodavajici, ale pan makler se toho nelekl a diky jeho vuli a preciznosti vse dobre a nacas dopadlo. Urcite ho budu doporucovat dal a kdyby jeste nekdy resila hypoteku, tak urcite pres nej.

Elena Stassova
08. 07. 2020hodnoceníPana Gottsteina jsme oslovili ohledně financování výstavy rodinného domu. Ceníme si jeho proaktivního přístupu a profesionality. Snažil se pro nás najít nejvýhodnější řešení. V problematice se velmi dobře orientuje, vždy byl ochotný nám věnovat čas a vše nám vysvětlit. Sama jsem ho již doporučila několika známým, kteří řeší financování bydlení.

Svobodová Jana
18. 06. 2020hodnoceníPana Gottsteina jsme oslovili na základě doporučení, kdy jsme potřebovali vyřídit hypoteční úvěr za účelem pořízení nemovitosti. Přestože naše požadavky nebyly úplně jednoduché, vyřídil nám pan Gottstein vše podle našich představ a požadavků. Velmi si vážíme jeho osobního přístupu, zájmu, aktivity a komunikace ohledně všeho, co si tato záležitost vyžadovala. Dostali jsme kompletní servis související s vyřízením hypotéky, pojištění, právní a praktické rady ke smlouvám, a v neposlední řadě hodně informací, doporučení a rad. Byli jsme provedeni celým procesem tak, že jsme skutečně jen podepisovali. Vše ostatní za nás bylo vyřízeno a předáno. Na základě této zkušenosti počítáme s tím, že v případě potřeby opět jeho služby využijeme. I touto referencí chceme poděkovat za spolupráci. Alžběta a Martin Podhrázský

Martin Podhrázský
26. 04. 2020hodnoceníPan Gottstein nám vyřizoval hypotéku na stavbu RD. Na začátku nám dal vybrat několik možností bank k porovnání - bylo super, že jsme nemuseli do několika bank kvůli nabídce :-) Po výběru banky začal řešit nejvýhodnější podmínky hypotéky a sazbu,což se mu velmi dobře podařilo i v době pandemie. Byl vždy vstřícný, srozumitelně nám vše vysvětlil, poradil a komunikace úžasná. Své práci velmi dobře rozumí a i my patříme k jeho spokojeným klientům, doporučuji :-)

Duchkovi
15. 04. 2020hodnoceníSlužeb p.Gottsteina jsem nevyužil poprvé. Obracím se na něj znovu, protože jeho přístup a komunikace je příkladná. Nejen při vyřizování financování nemovisti, ale i následná péče pokud potřebujete jen drobnost nebo radu je neocenitelná.

Suchý Zdeněk
06. 04. 2020hodnoceníVelké poděkování panu Ing.Otomaru Gottsteinovi,za jeho trpělivost, pomoc, profesionální a lidský přístup při zastupován klientů a prodeji našeho bytu.S pozdravem, Pavel Konvalinka

Pavel Konvalinka
05. 04. 2020hodnoceníVelka spokojenost s fundovanosti, rychlosti reakci, flexibilite a schopnosti nabizet ruzne reseni a moznosti.

Mario Dubec
05. 04. 2020hodnoceníPan Gottstein měl velmi příjemné jednání.

Taťána Roskovcová
18. 02. 2020hodnoceníChtěla bych tímto poděkovat panu Gottsteinovi za skvěle odvedenou práci při zařizování hypotéky. Svým rychlým a prozákacnickým přístupem zařídil nejlevnější variantu, která mi navíc vyhovovala ve všech směrech (způsob a výše čerpání apod.). Při každé konzultaci se přizpůsobil času i místu (Praha, Strakonice, Písek), kde jsem se zrovna pohybovala a všechny dotazy i postupy vždy jasně a srozumitelně vysvětlil. Navíc pro něj naše spolupráce nekončí uzavřením smlouvy, ale kdykoliv se na něj mohu obrátit s jakýmkoliv dotazem. Děkuji!

D. Vlková
10. 01. 2020hodnoceníDobrý den, chtěl bych poděkovat panu Ing. Gottsteinovi, za naprosto profesionální přístup ve věci řešení našeho nového bydlení. Pan Inženýr nejenže vyřídil vše okolo hypotéky a to tak že jsme se vůbec o nic nemuseli starat, ale zároveň nám byl také nápomocen v řešení jednotlivých smluv spojených s koupí naší nemovitosti.Upřímně si bez ani nedovedu představit, kolik starostí a času nám pan Inženýr ušetřil. Zároveň bych mu chtěl zde za vše poděkovat. Pokud ještě někdy v budoucnu budu řešit obdobnou záležitost, vím naprosto přesně na koho se mám obrátit. S pozdravem Jiří Gurecký

Jiří Gurecký
19. 12. 2019hodnoceníTímto bych chtěl panu Gottsteinovi moc poděkovat za jeho úsilí. O veškerou komunikaci s bankou se postaral, já jsem měl pouze minimum starostí. Překonal i prvotní úskalí, kdy mi banka vzhledem k mému nízkému věku nechtěla úvěr vůbec poskytnout, podařilo se mu vše vyjednat i s nízkou úrokovou sazbou. Jedině panu Gottsteinovi vděčím za to, že dnes spokojeně bydlím ve vlastním. Ještě jednou děkuji a mohu jedině doporučit!

Tomáš
25. 11. 2019hodnoceníPana Gottsteina mohu doporucit, ma vrely pristup, vse srozumitelne vysvetli. Pracuje rychle, spolehlive a profesionalne.

Zdarsky
25. 10. 2019hodnoceníPo ročním neúspěšném hledání vlastního bydlení v Praze mi pan Gottstein otevřel oči novým možnostem financování a vlil novou krev do žil, díky kterému jsem konečně nalezla vysněné bydlení. Pořízení úvěru bylo profesionální, rychlé a velice příjemné. Nemohu jinak, než zcela doporučit.

Hana E.
07. 08. 2019hodnoceníMakléř nám hrozně moc pomohl, jakožto nezkušenému mladému páru, s vyřízením hypotéky na byt. Celé jsme to měli ještě trochu komplikovanější než je běžné, a tak o to víc si ceníme jeho pomoci. Komunikace probíhala vždy bezproblémově, rychle a velmi slušně. Bylo zjevné, že se nám snaží ušetřit peníze, které bychom jinak vynaložili na zbytečné poplatky bankám. Jednoznačně mohu doporučit!

Lukáš Chlad
16. 07. 2019hodnoceníSe služby pana Gottsteina jsem byla velmi spokojena. Byl velmi ochotný a hlavně byl kdykoliv k dispozici, což velmi oceňuji. Rovněž musím pochválit jeho profesionální přístup a nevnucování zbytečných produktů. Mohu jenom doporučit.

Štelčíková
15. 07. 2019hodnocení1*

Jitka Lačňáková
15. 04. 2019hodnoceníNaprosto perfektní práce pana Gottsteina! Byl mi k dispozici od začátku, kdy jsem teprve zvažovala koupi nemovitosti, a naprosto profesionálně a s přehledem o všech druzích hypoték u všech bankovních domů mi pomohl vybrat hypotéku pro mě nejvýhodnější, ochotně mi radil a byl vždy k dispozici po celou dobu přípravy hypotéky, vyřídil vše včetně vkladu na katastr atd. Nezažila jsem lepší jednání a lepšího odborníka. Určitě budu doporučovat dál a sama se na pana Gottsteina plánuji obrátit při další příležitosti opět.

Beranová
18. 03. 2019hodnoceníPana makléře mohu jen doporučit. Při sjednávání hypotečního úvěru nám byl před pěti lety velkou oporou. Každý si dokáže najít na internetu spoustu zaručených rad, ale teprve jejich srovnání a zkušenost s bankovním systémem, jsou tou přidanou hodnotou. I dnes jsem si nechal rád poradit s fixací.pana makléře jsem znal ještě před tím jako spolehlivého a svědomitého rodiče od dětí, které jsem učil ve škole. Jeho slušné, příjemné a profesionální vystupování je samozřejmostí.

Pavel Koc
11. 03. 2019hodnoceníSpolupráce s panem Gottsteinem byla opravdu výborná. Na každý dotaz mi vždy odpověděl, poradil nám. Jeho vystupování je profesionální, pomáhá nám i nadále.Není to tip makléře, který sjedná hypotéku a dále se o klienty nezajímá. Lepšího makléře jsme si nemohli vybrat.Jsme rádi, že jsme se s manželem obrátili právě na p. Gottsteina

Szotkowská
29. 01. 2019hodnoceníSkvele sluzby, dobra komunikace, velmi dobry service a vysvetleni, podpora skrz cely process moji hypotecni pujcky. Poradce vsechno vysvetlil, pomohl vyplnit, sel na schuzky, nepostradatelna pomoct a vse bet platby. Muzu opravdu doporucit

Linda Hosteradska
14. 01. 2019hodnoceníPán Gottstein je velice prijemny, hodny se vším ochotně pomáha a bleskově reaguje na maily a dotazy. Děkujeme za vyřízení hypoteky

Pho Thanh Lam
10. 01. 2019hodnoceníSlužby bez jediné výhrady mohu všem jen doporučit 100% spolehlivost i kvalita

Magdalena Kubátová
09. 01. 2019hodnoceníŽádost o hypoteční úvěr mi pomáhal vyřídit pan Ing. Otomar Gottstein. Všechno co se týkalo hypotečního úvěru zařídil, vysvětlil, poradil a já jsem se zpracováním hypotéky neměla žádnou větší práci. Spolupráci s ním si nemohu vynachválit. Z jeho strany bylo velice příjemné a ochotné jednání. Mohu jen doporučit.

Krupičková Dana
14. 11. 2018hodnoceníVeškeré služby spojené s hypotékou profesionální, rychlé a bez jakýchkoliv problémů. Super !!!

Lukáš Kučera
13. 11. 2018hodnoceníOceňuji profesionální, přitom osobní a velmi vstřícný přístup. Všechny komplikace, zejména ze strany ČS jsme díky tomu překonali jak věřím, v nejkratším možném termínu. Díky

Pavel Bartoš
28. 10. 2018hodnoceníVelika spokojenost s panem Gottsteinem. Dostala jsem perfektní servis od zacatku az do konce. Skvely jak osobni pristup, tak po telefonu. Mohu jen vřele doporučit.

Irena Seifertova
28. 10. 2018hodnoceníVelmi profesionální, osobní a aktivní přístup. Vše proběhlo hladce a rychle, pan Gottstein má skvělý přehled v oboru a všechna jeho doporučení pro nás byla velmi přínosná. Děkujeme a vřele doporučujeme!

J. Polák
13. 07. 2018hodnoceníDěkujeme za vyčerpávající předávání všech podstatných informací a hladký průběh spolupráce.

Markéta a Jaroslav G.
26. 06. 2018hodnoceníSkvělá spolupráce, velmi profesionální a rychlé jednání. Kdykoli bylo potřeba zodpovědět nějaké dotazy, byl jak pan Gottstein, tak případně paní Gottsteinová k dispozici a to i ve večerních hodinách. Rád bych je doporučil komukoli dalšímu a už jsem to i osobně udělal..:-)

Mgr. Tomáš Žlůva
20. 06. 2018hodnoceníRychlé, pečlivé, profesionální. Děkuji mnohokrát a doporučuji.

Lucie Žižková
11. 06. 2018hodnoceníVstřícné, rychlé a profesionální jednání

Ing. Pavel Rajtmajer
12. 04. 2018hodnoceníKontakt na pana makléře jsem dostala od kolegy. Nikdy mne nevidel, kontaktovala jsem ho e-mailem. Obratem mi pomohl, aniz by mne videl. A byla jsem vice nez spokojena, milym, vstricnym jednanim a okamzitou efektivni pomoci.

Radka Sornas Pantůčková
28. 02. 2018hodnocení S panem Gottsteinem jsem byl velice spokojený. Rychlé a příjemné jednání. Kdykoliv bylo potřeba tak poradil nebo rovnou zařídil. Pana Gottsteina doporučuji.

Ondřej Baudyš
10. 02. 2018hodnoceníProfesionalny pristup a ukazkova komunikacia. Doporucujem.

L.Rohal
11. 01. 2018hodnoceníOpravdu komplexní služby. Rychlá a efektivní komunikace. 100% transparentnost celého procesu. S panem Gottsteinem to byla moje třetí hypotéka tak mohu srovnávat. Pan Gottstein nehraje oproti konkurentům jen jinou ligu. V jeho podání to je to úplně jiný sport. S pozdravem a děkujeme. Terichovi

Jan Terich
03. 01. 2018hodnoceníNa panu Gottsteinovi jsme nejvíce ocenili rychlou zpětnou vazbu při komunikaci, a to i přes to, že měl ke konci roku evidentně velký pracovní nával. Vše, co bylo potřeba, řešil v rámci možností obratem a hlavně efektivně. Vzhledem k jeho dlouhodobé spolupráci s bankou, proběhlo vyřízení hypotéky daleko rychleji, než bychom si jí u té samé banky vyřídili sami. Příprava všech dokumentů a smluv byla také skvělá – vše „seškatulkované“, popsané, kdo má kde a kdy podepsat, co se kam musí odnést – opravdu profesionální příprava, ochota a milý přístup. Moc děkujeme za pomoc a všem spolupráci s panem Gottstetinem doporučujeme.

Moravcovi
02. 01. 2018hodnoceníIng.Gottsteina doporucuji vsem. Jsem velmi nadšená a spokojená.Velmi profesionální a zárověň lidský přístup.Pan Gottstein byl velmi vstřícný a ochotný, byl k dispoci kdykoliv pro případné dotazy na telefonu či emailu. Vždy promtně reagoval. V mém případě bylo sjědnání hypotéky komplikovanější a přesto se vše panu Gottsteinovi podařilo dotáhnout do zdárného konce. Ještě jednou velice děkuji...

Monika Kyznarová
02. 01. 2018hodnoceníMaximální spokojenost, profesionalita, rychlost ochota ... nemůžu nijak jinak, než pána Gottsteina DOPORUČIT všem, co řeší financování bydlení. 100% Hodnocení

Radovan Kuštek
02. 01. 2018hodnoceníDěkuji za skvělou práce!!!

Shynkarenko Volodymyr
02. 01. 2018hodnoceníByl jsem velmi spokojen. Pan Gottstein byl vždy ochotný, příjemný, vše mě ochotně vysvětlil a jednání s ním, bylo vždy příjemné.

Martin VLČEK
31. 12. 2017hodnoceníNedokážu ani popsat svoji maximální spokojenost. Pan Gottstein má široký přehled, vše dokáže hravě vyřešit, pokud něčemu nerozumíte - rád vysvětlí (a ještě získáte pocit, že vaše neznalost, byť nejzákladnějších věcí, je naprosto v pořádku). Zkrátka: spoustu zkušeností, výborná komunikace, profesionální přístup a zároveň vzácný lidský přístup. Perfektní spolupráce, za kterou moc děkuji!

Martina Fivebrová
28. 12. 2017hodnoceníNa panu Gottsteinovi velmi oceňujeme profesionalitu, vynikajíci znalost trhu, pružnost, způsob komunikace, otevřenost a vysoké nasazení při vyřizování hypotečního úvěru. Služby, které nám během vyřizování úvěru poskytl, byly nadstandardní (např. zajištění předběžných odhadů, zprostředkování právních služeb, komunikace s KÚ a bankou apod.). Byl vždy ochoten poradit a vyřízení hypotečního úvěru bylo díky jeho přístupu bezproblémové. Touto cestou mu ještě jednou moc děkujeme za jeho služby, které nelze jinak než doporučit.

Miroslav Šmíd
23. 10. 2017hodnoceníCelý průběh vyřízení hypotéky proběhl díky panu Gottsteinovi a jeho paní, pro mě, bez starostí. Vše potřebné vyřídili, vyjednali, domluvili. Komunikace s panem Gottsteinem byla rychlá, srozumitelná a jasná. Služby pana Gottsteina doporučuji všem, kteří rychle potřebuji vyřídit hypotéku.

Phamová
18. 10. 2017hodnoceníBol som veľmi spokojný vo všetkých ohľadoch mi pán Gottstein vyhovel poradil a pomohol aj napriek tomu ze v ostatných spoločnostiach som mal problém lebo som Slovák

Luboš Gašparek
18. 10. 2017hodnoceníRád bych touto cestou ještě jednou chtěl poděkovat panu Gottsteinovi za perfektní přístup, profesionalitu a jednání, které se dnes už vidí opravdu málo. Díky za pomoc a při dalším jednání z bankou se na Vás znovu obrátíme!!! Martin Kocián

Martin Kocián
17. 10. 2017hodnoceníNaprostá spokojenost. Služby pana Gottsteina mohu všem vřele doporučit. Jedná se o skvělého profesionála i člověka. Moc děkuji

Vadroňová Jana
29. 09. 2017hodnoceníPan Gottstein mel velmi hezky a pofeionalni pristup k vyrizovani naseho financovani.Jeste jednou moc dekujeme.

Stefan Curac
30. 08. 2017hodnoceníSkvělé, rychlé, komplexní jednání. Velká ochota i velká odbornost a znalost související problematiky. Mohu rozhodně 100% doporučit.

Michal Hazi
04. 08. 2017hodnoceníRychla a profesionalni komunikace. Spolehlive jednani.

Eva Berankova
26. 07. 2017hodnoceníPana Gottsteina jsem oslovil na doporučení realitní makléře Remax. Pomohl mi ujasnit si parametry hypotečního úvěru a následně mi předložil porovnání nabídek všech hypotečních bank. Z nich jsme vybrali nejlepší nabídku a při následném schvalování hypotečního úvěru byly opravdu dodrženy všechny dohodnuté podmínky z nabídky. Všechny potřebné náležitosti s bankou vyřídil a poskytl mi i konzultace ke kupní smlouvě na nemovitost. Z mé zkušenosti mohu potvrdit, že pan Gottstein jednal naprosto profesionálně, seriózně a férově, a splnil všechno, na čem jsme se dohodli. Navíc byl schopen vyjednat velmi nadstandardní podmínky hypotečního úvěru. Z mé strany tedy maximální spokojenost. Moc děkuji a jednoznačně doporučuji!

Milan Hroch
11. 07. 2017hodnoceníDoporučuji pana Gottsteina jako odborníka v oblasti hypoték. Jsem realitní makléř a moji klienti jsou s jeho prací velice spokojeni. Při spolupráci s ním jsem si vždy jista, že práce bude perfektně odvedena a mému klientovi se dostane té nejlepší péče. Dana Štolková

Dana Štolková
23. 06. 2017hodnoceníJsem člověk, který si nerad pročítá instrukce a požadavky státní správy o tom, kde by měl být jaký papír a v kolika kusech vydání. Nelíbí se mi tahle byrokracie a nerozumím tomu, proč ji máme v takové míře v našem životě. Bez pana Gottsteina bych si asi nikdy nic nekoupil a jsem moc rád, že jsem si hypotéku nevzal u své kamarádky v bance. Servisu, který pan Goittstein poskytuje, se banka nemůže ani zdaleka přiblížit. Měli jsme zájem o domek, který by nám sloužil k rekreaci a kupovali jsme jej od starších lidí, kteří v domě žili přes 40 let. Dokumenty ke kolaudaci měli schválené od Národního Výboru a na pozemku garáž, která se nějak zapomněla do katastru zapsat. Kdyby nebylo znalostí pana Gottsteina o souvislostech a krocích, které se musí učinit k narovnání právního stavu, pravděpodobně bych tyto skutečnosti vůbec nezohlednil ve smlouvě, nepožadoval bych jejich nápravu a prostě bych to koupil s tím, že se to potom nějak dodělá. Jenom díky panu Gottsteinovi nemusím teď lítat po všech čertech a dávat věci do pořádku. Kvalita služby kterou jsem dostal byla v dnešní době překvapivě vysoká. Ještě jednou Děkuji. Ivo Svobodník

Ivo Svobodník
22. 06. 2017hodnocenípán Gottstein je velice šikovný, se vším ochotně pomáha a bleskově reaguje na maily a dotazy. Děkujeme za vyřízení hypoteky a vřele doporučujeme.

Anh Vu Nguyen
02. 06. 2017hodnoceníMůžu jenom doporučit. Výborné jednání a komplexní péče o vše.

Suchý
02. 06. 2017hodnoceníByl jsem se službou velmi spokojen.

Jiří Wallenfels
27. 04. 2017hodnocení- vynikající znalost trhu - rychlé a profesionální jednání - kompletní péče o klienta - od nabídky, přes banku a následně Katastr nemovitostí Určitě doporučím svým známým

Pavel Křepela
13. 03. 2017hodnoceníS panem Ing. Otomarem Gottsteinem jsem byla velmi spokojená.

Olga Jelínková
03. 03. 2017hodnocenímakléř velmi dobrý, velké problémy byly s bankou... Moneta

Miroslav Knob
02. 03. 2017hodnoceníTakto si představuji práci hypotečního makléře, jsem nadšen! Naprosto profesionální přístup, vše objasní, vysvětlí, najde v dané situaci nejlepší řešení, vše ohlídá a upozorní na případné problémy. Výborná komunikace. Spolupráci s ing. Gottsteinem mohu jedině doporučit!

Robert Ebel
01. 03. 2017hodnoceníIng.Gottsteina doporucuji vsem.Jeste nikdy jsem se nesetkala s tak schopnym,profesionalnim a lidskym maklerem.Pro sve klienty pracuje v plnem nasazeni,najde pro ne nejvyhodnejsi reseni,vse vysvetli,klienta provede celym procesem,vse ohlida,zaridi a navic vse dotahne az do konce a overuje si,ze vse probehlo.Na telefonu i emailu je svym klientum stale k dispozici.Ing.Gottstein je opravdu slusny a poctivy makler,i pro obycejne lidi.

Jana Kuncová
14. 12. 2016hodnoceníJednání bylo od začátku profesionální, informace srozumitelné. Pan Gottstein nás provedl celým procesem elegantně a bezpečně. Všechny problémy, které v průběhu nastaly se podařilo i díky jeho intervencím vyřešit. Za spolupráci děkujeme a rádi ji budeme, našim přátelům, doporučovat.

Vojtěch Zima
07. 11. 2016hodnoceníChtěl bych velice poděkovat, spolupráce byla výborná. Pan Gottsein byl super, zajistil všechny papíry a průběžně mi informoval o stavu mé žádosti. Jsem rád,že jsem měl takto spolehlivého člověka co mi pomohl se zajištěním hypotečního úvěru. Mohu jen doporučit !!!!

Tomáš Vadlejch
29. 09. 2016hodnoceníDobrý den, spolupráce s panem Gottsteinem byla a je mimořádně dobrá. Za svůj život jsem se zřídka setkal s tak kvalitní službou. S poděkováním Kolář Jiří

Kolář Jiří
29. 09. 2016hodnoceníOceňuji špičkový klientský servis a spolupráci na profesionální úrovni.

Marti Petrášek
09. 07. 2016hodnoceníVřele doporučuji každému, spolupráce s Ing. Otomarem Gottsteinem je na velmi profesionální úrovni. Velmi schopný člověk, znalý ve svém oboru.

Steigerova Eva
04. 07. 2016hodnoceníMaximální spokojenost. Všechny úkony týkající se úvěru proběhly díky panu Gottsteinovi rychle a bez sebemenších komplikací. O vše potřebné se postaral, zařídil, pravidelně informoval o průběhu vyřizování úvěru. Za zmínku stojí i jeho profesionální a individuální přístup, nasazení na 100 %, flexibilita.

klient Marián
15. 05. 2016hodnoceníRád bych poděkoval panu Gottsteinovi za konečně dobrou zkušenost s hypotéčním poradcem. Při jednání o úvěru jsem zejména ocenil srozumitelnost, věcný a praktický přístup bez zbytečného klišé. Zejména pro tento přístup, mohu tedy celý proces jednání o úvěru zpětně hodnotit pozitivně. Přeji mnoho úspěchů v osobním i pracovním životě Jakub Janovic

Jakub Janovic
15. 05. 2016hodnoceníSpolupráce s panem ing. Otomarem Gottsteinem byla skvělou zkušeností. Jedná se o naprosto profesionálního a spolehlivého hypotečního poradce. Ve všem nám ochotně poradil a vše srozumitelně vysvětlil. Informoval nás pravidelně o průběhu hypotéky a zařídil veškeré papírování kolem. MAXIMÁLNÍ SPOKOJENOST! Ještě jednou děkuji Rodová

Aneta Rodová
10. 05. 2016hodnoceníPan Gottstein s manzelkou nam zariadzovali hypotekarny uver. Nebolo to jednoduche, ale zvladli to perfektne a profesionalne. Dokonca nam poradil aj pri kupnopredajnej zmluve, coho sa vyvarovat a pod. Mam v nich 100 % doveru.

Zuzana Kuchtova
28. 03. 2016hodnoceníMilé a bezproblémové jednání s perfektní znalostí finančního trhu.

Martin Pavelec
11. 03. 2016hodnoceníP.Otomar je uzasny makler.Ocenujeme zpusob komunikace - jedna primo, rychle a porad informuje, jak cely proces probiha.Ted jsme dokoncili refinancovani hypoteky a jsme nad miru spokojeni. Vrele doporucuju!

Beata Sochocka
04. 03. 2016hodnoceníPan Gottstein je čaroděj!...samozřejmě v dobrém! Jednak umí vyjednat nízké úrokové sazby, které by jinak byly obtížně dostupné, ale za důležitější pokládám způsob, jakým se klientovi věnuje. Oceňuji zejména naprostou profesionalitu v jednání - poskytl mi kompletní informace o možnostech financování, ale přitom nepodsouval žádný z produktů. Věnoval mi svůj čas i v záležitostech, které se hypotéky přímo netýkaly (poradenství se zástavní a kupní smlouvou, zajel mi na svoje náklady podat návrh na katastr nemovitostí). Všechno proběhlo rychle a hladce. Přestože už jsem byl "jistý" klient, který neuteče, nabídl mi zadarmo pojištění domu včetně domácnosti. Hypotečních poradců je mnoho, ale ne každý umí být takový. A v neposlední řadě - je to velmi příjemný člověk!

Petr Dula
03. 03. 2016hodnoceníParáda, spokojenost, není co vytknout. Není nad to, když vám někdo ušetří peníze, vše zařídí a prakticky nic za to nechce.

David Novotný
03. 03. 2016hodnoceníVsechna jednani s panem Gottsteinem bylo pro me velice prijemna a v mnoha ohledech i inspirujici. Veskere veci s nami probral do detailu a navrhl nam nejlepsi mozne varianty dle nasech pozadavku. Jsme maximalne spokojeni a velmi radi vyuzijeme sluzeb pana Gottsteina i v budoucnu. Mohu jen doporucit.

Barbora Šenfeldová
13. 12. 2015hodnoceníNaprostá spokojenost, rychlé, ochotné a příjemné jednání.

Michaela Hutařová
11. 12. 2015hodnoceníPan Gottstein je prostě boží! Najde nejvhodnější řešení, poskytne bezplatný právní servis a ještě si přijede pro podpisy. Doporučuju!

Petr Aubrecht
30. 11. 2015hodnoceníKdyž jsem začal uvažovat o hypotéce, představoval jsem si šílenou mašinérii, papírování, fůru ztraceného času... Díky panu Gottsteinovi však pro mě získání hypotéky nebylo ničím nepříjemným. Vše zařídil, já jsem se asi dvakrát někde podepsal (alespoň tak mi to s odstupem času přijde) a bylo hotovo. Mohu jeho služby všem jen doporučit!

Martin Staněk
24. 11. 2015hodnoceníPan Gottstein mi pomohl s vyřízením hypotéky a se spoluprácí s ním jsem byla spokojena. Mohou vřele doporučit.

Anna Rakićová
23. 11. 2015hodnoceníPan Gottstein mi vyrizoval nestandardni financovani, kde jini poradce se predem vzdali. Nikdy nezklamal moji duveru; po celou dobu jsem mel pocit ze ma ten komplexni prubeh pod kontrolou. Bylo pritom jasne, ze p. Gottstein ma tez duveru dalsich potrebnych lidi, aby se vec dotahla ke zdarnemu konce, takze: Dekuji, pane Gottsteine! :)

Soren Wendel
18. 11. 2015hodnoceníS panem Gottsteinem jsem vyrizovala jiz dve hypoteky a spoluprace byla vzdy naprosto perfektni. Hodne snad i vypovida fakt, ze jej s naprosto cistym svedomim a rada doporucuji svym pratelum a znamym.

Petra Nezbedová
17. 11. 2015hodnoceníProfesionální přístup, skvělý zákaznický servis i po získání hypotéky

Ivo Kurfürst
05. 11. 2015hodnoceníS panem Gottsteinem jsme v kontaktu již od roku 2012, kdy nám vyřizoval první hypotéku. Po celou dobu je nám kdykoli k dispozici na telefonu i na e-mailu, takže jeho skvělé služby využíváme stále. Letos s námi uzavřel druhou hypotéku. I když jsme první předčasně spláceli, dokázal pro nás vybojovat výborné podmínky a za to mu velice děkujeme! Věříme, že naše spolupráce bude pokračovat i nadále. Je dobré vědět, že se můžete i v dnešní době na někoho spolehnout! Děkujeme!

Veronika a Zbyšek Tržilovi
29. 10. 2015hodnoceníIng. Gottstein mi vyřizoval úvěr. Oceňuji velmi ochotu, profesionálnost a přístup ke klientovi. Služby mohu jen doporučit.

Lenka Hosnedlová
28. 10. 2015hodnoceníJsem spokojen s prací p.Gottsteina,vše proběhlo k oboustranné spokojenosti-můžu jen doporučit -věnoval se mi maximálně vstříctně.

Jaroslav Kula
25. 10. 2015hodnoceníVýborný servis!

Vaclav Vajner
24. 10. 2015hodnoceníMaximální a naprostá spokojenost! Řešení refinancování hypotéky proběhlo bleskově a absolutně bez problému. Oceňuji především přehled o nabídkách různých bank, precizní přípravu celé akce, perfektní načasování všech kroků, schopnost vyjednat opravdu nadstandardní podmínky a v neposlední řadě profesionální, ale přátelský přístup. Panu a paní Gottsteinovým ještě jednou velice děkujeme a přejeme hodně úspěchů v profesním i osobním životě - v případě potřeby řešení dalších finančních záležitostí se na ně znovu velice rádi obrátíme :-).

Manželé Petr a Jindřiška Procházkovi, Hřebeč
22. 10. 2015hodnoceníVřele doporučujeme služby manželů Gottsteinových. Oba jsou profesionálové se srdcem na správném místě. Překvapila nás neuvěřitelná ochota, důslednost, rychlost a vřelý přístup. Také velice kladně hodnotíme jejich cenné rady, které nám dali i po ukončení procesu vyřízení žádosti o úvěr. Moc Vám děkujeme a přejeme Vám mnoho spokojených klientů.

Stanislav Němec
22. 10. 2015hodnoceníManžele Gottsteinovi vše za nás zařídili. Počínaje vyřízeni hypotéky a konče vzniklého problému s převodem nemovitosti na katastru. S manželkou jsme jen podepisovali,nic jsme nemuseli řešit. 100% profesionalní přístup,velmi ochotni,solidní jednaní,prostě samá chvála. Naprostá spokojenost mohu jen doporučit. Panu a paní Gottsteinovým ještě jednou mockrát děkujeme

Petr Muller
21. 10. 2015hodnoceníDoporučuji.

Jan Pilný
20. 10. 2015hodnoceníByl jsem moc spokojený se službami pana Gottsteina. Vše vyřídil k mé spokojenosti počínaje hypotékou a pojištěním konče. Rychlost, spolehlivost a profesionalita. Vřele všem doporučuji.

Martin Hönl
20. 10. 2015hodnoceníAbsolutně skvělé služby.

Petr Zlatohlávek
20. 10. 2015hodnoceníNic lepšího mě nemohlo potkat. Ochota, lidskost a vstříctnost. Neuvěřitelná profesionalita. Mohu jen doporučit.

Mede Tomáš
19. 10. 2015hodnoceníMoc děkujeme za skvělý přístup pana Gottsteina při žřizování hypotečního úvěru. Vymyslel nemožné, byl velmi ochotný a vstřícný komunikovat 24/7.

Karolína Vlasáková
19. 10. 2015hodnoceníod prvních jednání byl p. Gottstein velice vstřícný a časově flexibilní. Dodržel veškeré slíbené termíny. Díky němu proběhlo financování výstavby RD bez problémů. Děkuji

Adam Šťastný
19. 10. 2015hodnoceníVýborný a sympatický přístup, rychlé a pohotové jednání, důvěryhodnost. Mohu doporučit.

Ester Farkašová
19. 10. 2015hodnoceníS pánem Gottsteinem byla perfektní spolupráce, všechno nám detailne vysvetlil, zařídil potrebný papíry a byli sme moc spokojný. Na základe tyhle zkušenosti jsem doporučil i známym ktorí byli taky moc spokojný.

Peter Ružinský
19. 10. 2015hodnoceníDěkuji za profesionální práci.

Ing. Zdenka Burianová
19. 10. 2015hodnoceníSkvělé a rychlé jednání. Velký přehled a zkušenost.

Miroslav Paštěka
18. 10. 2015hodnoceníSkvely servis,srovnani nabidek jednotlivych hracu na financnim trhu, siroka nabidka sluzeb, bez casovych prodlev, jednim slovem SUPER!

Martin Nesuta
18. 10. 2015hodnoceníSuper komunikace. Děkujeme :-)

Radoslav Chlasták
18. 10. 2015hodnoceníPříjemné jednání, jako klient jsem měl pocit bezpečného průběhu zajištění požadovaných služeb. Zejména jsem ocenil, že jsem se "nemusel o nic starat", pan Ing. Gottstein vše zařídil a dotáhl do konce. děkuji, Dr. Sedláček

RNDr. Václav Sedláček
17. 10. 2015hodnoceníManželé Gottsteinovi jsou opravdu lidé na svém místě. Díky jejich službám jsme ušetřili na úrokových sazbách u hypotéky nemalé peníze. Nevadí jim ani 2,5 hodinová cesta za klientem kvůli 30-ti minutové záležitosti. Kdykoliv jsem potřeboval pomoc, pokaždé mi ochotně vyhověli a vyšli vstříc. Přeji jim ještě mnoho spokojených klientů jako jsme my.

Radek Polák
17. 10. 2015hodnocenískvely servis, vrele doporucuji.

Jan Cap
17. 10. 2015hodnoceníBez pana Gottsteina bych vůbec nemel hypotéku a s tou logicky provázane uzasne bydleni.Jeho a jeho paní muzu stoprocetne doporucit!!

Blovský
07. 09. 2015hodnoceníSuper spolupráce, spolehlivost, vstřícnost ...

Petr Kaprálek
30. 06. 2015hodnocenízcela profesionální, vstřícný a lidský přístup. mohu jen doporučit, což i tak ve svém okolí činím

Skrášková
26. 02. 2015hodnoceníNabidka byla presne takova, co jsem hledal, s velmi vyhodnym urocenim. Jako jeden z mala pochopil trochu netradicni pozadavky. Pan G. mi dal nekolik tipu, na co si davat pozor, vzdy se ozval, jak jsme domluvili (i s nekolikamesicnim odstupem!). Svoji situaci jsem vyresil jinak a hypoteku na konec nepotrebuji,takze vyrizeni hodnotit nemuzu.

Tomáš Pavlis, Benešov
26. 02. 2015hodnoceníPan Gottstein je skutečný profesionál. Už po telefonu získáte pocit, že mluvíte s člověkem, který svému oboru skutečně rozumí. Z hlediska výhodnosti úvěru dokázal téměř nemožné a nakonec nám zajistil ještě lepší podmínky, než které původně avizoval. Třešničkou na dortu bylo poté, že nám zařídil naprosto všechno ohledně hypotéky a komunikace s bankou, a my už jsme připravené papíry "jen" podepsali. Spolupráce s panem Gottsteinem si velmi vážíme a mohu ho jen doporučit.

Petr Kováčik
26. 02. 2015hodnoceníPana Gottsteina mohu jedině doporučit. Vše zařídil podle mých představ a na mé dotazy reagoval vždy okamžitě. Je opravdovým mistrem ve svém oboru :-)

Jakub Plaček, Praha
26. 02. 2015hodnoceníVelice solidní a profesionální přístup. Vřele doporučuji!

Roland Tomiczek, Bystřice
10. 02. 2015hodnoceníkdybych mohl dal bych 10, celá transakce měla rychlí bezproblémový průběh, moc dobrá komunikace

Potanka Ján
05. 02. 2015hodnoceníS panem Gottsteinem, jsem se pro pomoc s financováním svých záležitostí, spojila již podruhé. Nemohu najít vhodnější slova než, že si skutečně vážím lidí a profesionálního výkonu, který on i jeho paní nabízí. Pokud mohu radit, neváhejte a oslovte mistry ve svém oboru. Pokud budu v budoucnu řešit jakoukoli otázku financování, opět se ozvu panu Gottsteinovi, který mi vždy hned zvedne mobilní telefon, nebo odpoví na e-mail. I takovéto maličkosti bohužel totiž nejsou u mnoha jeho "kolegů" samozřejmostí. Jsem spokojena a za to velké díky!

Klára Dřízhalová, Praha
28. 01. 2015hodnoceníZkušenost s panem Gottsteinem byla velmi pozitivní - profesionální, ochotný poradit a najít nejlepší nabídku. Doporučuji, když hledáte profesionální poradentsví.

Arnošt Schmidt, Říčany u Prahy
15. 01. 2015hodnoceníS panem Gottsteinem máme s manželkou jen tu nejlepší zkušenost. Působí sympaticky a přátelsky, je 100% spolehlivý, precizní a zodpovědný. Jednal profesionálně, rychle, vždy otevřeně a jen v náš prospěch i když to pro něj představovalo možnou ztrátu. Byl nám k dispozici i v čase kdy to vyhovovalo pouze nám. Takovéto jednání se už dnes nikde nevidí. Úpřimně a vřele doporučuji!!!

Manželé Vaňkovi, Praha
18. 12. 2014hodnoceníPan Gottstein me velmi mile potesil svou profesionalitou, znalosti sve prace a otevrenosti. Nakonec mi sam doporucil vzhledem k okolnostem resit zadost primo v bance, i kdyz to pro nej znamenalo nerealizovat zakazku. Jednal v muj - nikoli ve svuj prospech, coz se dnes vidi malo a proto pana Gottsteina vrele doporucuji. Urcite se na nej osobne obratim s budoucimi potrebami podobneho charakteru.

Kryštof Tůma, Rudná u Prahy
05. 12. 2014hodnoceníS panem Gottsteinem je výborná spolupráce, je velmi spolehlivý, profesionální a zodpovědný. Byla to radost refinancovat úvěr s takovým odborníkem, který je ochoten vše vysvětlit tak, aby i obyčejný člověk porozuměl. Je velmi přátelský a refinancováním naše spolupráce nekončí. Servis, který poskytuje je na vysoké úrovni. Vše co slíbil, to splnil. Předčil naše očekávání a jsme mu vděčni za tak lidský přístup. Moc děkujeme!!!

Manželé Ozorákovi, Statenice
20. 11. 2014hodnoceníPan Gottstein je úplně skvělý. Je to moc příjemný člověk, všechno dělá rychle a precizně. Vřele doporučuji.

Jan Mráz Ing., Ph.D., Vodňany
09. 10. 2014hodnoceníPana Gottsteina můžeme vřele doporučit, vystvětlil nám spousty termínů ještě než jsme si ho vůbec zvolili, ve věci hypoték má opravdu přehled, rozhodně doporučuji !! Usnadní Vám to mnohé obíhání bank a úřadů, nehledě na to, že poradí, na co všechno si dát pozor. Byli jsme moc spokojení.

Michaela Chmelíková a Jan Zeman, Kladno
03. 10. 2014hodnoceníS panom Gottsteinom a jeho službami sme boli maximálne spokojní, či už išlo o flexibilitu, prehľad v problematike hypoték alebo v ochote a rýchlosti pri odpovediach na všetky naše otázky. Určite by sme ho doporučili.

Ing. Michal Čermák, Praha
26. 09. 2014hodnoceníMusím jenom a pouze chválit. Pan Gottstein je velice fundovaný člověk, kterému může klient důvěřovat. Prostě člověk na svém místě Děkujeme!

Radek Polák, Kamenice u Jihlavy
18. 09. 2014hodnoceníProaktivní přístup. Bleskové reakce a návrhy řešení běžných i nestandardních situací. Vzor pro ostatní poradce.

Tibor Szabó, Praha
02. 09. 2014hodnoceníS prací poradce jsem byl velmi spokojen. Můžu vřele doporučit!

Libor Mareš, Mladá Vožice
01. 09. 2014hodnoceníS přístupem p.Gottsteina jsem byla moc spokojena. Jednal rychle a své bohaté profesionální znalosti a zkušenosti umí plně využít ve prospěch svého klienta. Jeho práce je perfektní a má volba byla rozhodně správná.

Hana Ertlová, Nová Ves u Českých Budějovic
08. 08. 2014hodnoceníPan Gottstein byl velice milý, vstřícný, ochotný, spolehlivý, rychlé jednání. Mohu všem vřele doporučit!!

Veronika Vávrová, Těchoraz
04. 08. 2014hodnoceníVelice děkujeme panu Gottsteinovi za rychlé, kvalitní jednání a nadstandardní služby. Postaral se nám nejen o vyřízení úvěru, ale spolupracoval mimo jiné i s realitní kanceláří....Jsme na 100% spokojeni a můžeme jen doporučit!

Zbyšek Tržil a Veronika Dubecová, Praha
28. 07. 2014hodnoceníI přestože stále nemáme finálně vybraný byt, tak pan Gottstein byl neuvěřitelně pohotový, rychlý a v neposlední řadě velmi milý a ochotný v čemkoli poradit a připravit nám "nefinální" nabídky :) věřím, že s ním vše dotáhneme do zdárného konce. Již teď jsme velmi spokojeni!!!

Ing. Jana Chrobáková, Praha
20. 07. 2014hodnoceníPan Gottstein byl velice milý, vstřícný, ochotný, spolehlivý, rychlé jednání. Mohu všem vřele doporučit!!

Jitka Špačková, Praha
02. 07. 2014hodnoceníPan Gottstein zvolil silně proklientský přístup. Profesionální jednání, časová flexibilita, vyřízení v místě bydliště, rychlé reakce na dotazy. Pana Gottsteina mohu s klidným srdcem doporučit.

Ing. Pavel Brandejs, Praha
29. 06. 2014hodnoceníPan Gottstein je velmi zodpovědný, přesný a spolehlivý plus ochoten pracovat daleko přes očekávanou pracovní dobu. Velmi mi poradil a nasměroval, kompletní znalost trhu. Doporučuji vřele spolupráci.

Miroslava Oktábcová, Praha
25. 06. 2014hodnoceníIng. Gottstein je velmi profesionální poradce. Nabídky zpracoval v expresním termínu. Mám ekonomické vzdělání, ale refinancování hypotéky jsem se rozhodl svěřit do rukou odborníkovi. Osobně hodnotím pozitivně jeho rozhled a zkušenosti z oboru finančnictví a bankovních služeb. Ing. Gottsteina mohu s klidným svědomím doporučit.

MUDr. Ing. Michal Šnorek, České Budějovice
20. 06. 2014hodnoceníVe velké konkurenci nabídek zvítězil díky své rychlosti, spolehlivosti a proaktivnímu přístupu. Všechny rysy se projevily i při řešení komplikace spojené s podmínkou čerpání úvěru. Pana Otomara doporučuju pro jeho silný "tah na branku" a proklientský přístup.

Ing. Smutný Petr, Praha
18. 06. 2014hodnoceníPoradce Otomar Gottstein je velmi slušný člověk. To se pozná po nějaké době. Opravdu jde o slušného člověka, který chce pomoci. Mohu v každém případě doporučit. Obracejte se na něj.

Mgr. Lucia Horáková, Praha
15. 06. 2014hodnoceníVelmi rychlé a profesionální jednání. I přes řadu potíží se podařilo úvěr sjednat, s velmi výhodným úrokem. Kvalitní nabídka pojištění. Maximální spokojenost!

Ivan Rezek, Slaný
10. 06. 2014hodnoceníZa naprostou vstřícnost,okamžitou reakci,a snahu pomoci při řešení problému bych neváhal se obrátit na solidního poradce jakým bezpochyby je pan Otomar Gottstein.

Ing. David Kafka, Radonice
15. 05. 2014hodnoceníVstřícné chování, výhodná nabídka, snaha o nalezení pro mne nejlepšího řešení. Vše, co pan Gottstein slíbil, dodržel, takže mohu jen doporučit, přestože nakonec řeším obchod jinde (kvůli výhodě přes zaměstnavatele).

Ing. Tomáš Renč, Praha
10. 05. 2014hodnoceníVstřícné chování, snaha o nalezení pro mne nejlepšího řešení,max. vysvětlení a hlavně věrohodnost a spolehlivost. Vše, co p. Gottstein slíbil, 100% dodržel.

Mgr. Marcela Jakšičová, České Budějovice
05. 04. 2014hodnoceníSe službami GEPARD FINANCE Písek a s osobním přístupem manželů Gottsteinových jsme byli vždy a stále jsme velice spokojeni. S manželkou jsme se rozhodli pro rekonstrukci rodinného domu a k tomu jsou samozřejmě zapotřebí finance. Museli jsme si vzít hypotéku, kterou nám vyřídili manželé Gottsteinovi. Vše proběhlo rychle, profesionálně a k naší maximální spokojenosti. Děkujeme!

Martin Votápka, Žirovnice
29. 03. 2014hodnoceníV roce 2006 jsem začal stavět rodinný dům v Jirkově. Pro zajištění financování jsem si dělal soukromý průzkum způsobů financování. Jednotlivé nabídky byly nesrovnatelné, nikdy zástupce stavební spořitelny neodpověděl přesně na to, na co jsem se ptal. Od kamaráda jsem dostal kontakt na ing. Gottsteina, že jemu vyřizoval úvěr také a k naprosté spokojenosti. Práce s ing. Gottsteinem byla vynikající, předepsané formuláře zajistil, pomohl vyplnit a odevzdal na stavební spořitelně. Úvěr jsme získali, vůbec žádný problém s postupným čerpáním, dokazováním prostavěnosti, či ohodnocováním stavby pro další čerpání. Vše jsem řešil přes něj, skoro žádný kontakt ze stavební spořitelnou. Jakmile spořitelna požadovala zajištění pojistkou, opět vše promptně zajistil bez jakýchkoli potíží. Takže vyřízení úvěru žádný stres, čerpání také ne. Mohu jen doporučit pozitivní a proaktivní přístup ing. Gottsteina.

Petr Horák, Jirkov
24. 03. 2014hodnoceníV roce 2007 jsem kupoval byt v Chomutově a hledal jsem nějakého profesionála v oboru financovaní a úvěrování. V Chomutově jsem nikoho nenašel, tak jsem se poptal několika známých a dostal jsem kontakt na pana Otomara Gottsteina a paní Hana Gottsteinovou. Již z prvního setkání jsem měl dobrý pocit a věděl jsem, že jsem našel, co jsem hledal. Připravili pro mě úvěr přesně takový jaký jsem si přál. Jestli je někdo jednička tak právě oni.

Marek Polák, Chomutov
20. 03. 2014hodnoceníMohu doporučit firmu Gofin s.r.o. jako jednoho z nejlepších partnerů na poli financí a pomoci řešení problémů pro mladé rodiny ze spektra výstavby.

Radek Valíček
18. 03. 2014hodnoceníNa Otomara Gottsteina jsme se obrátili s žádostí o vyřízení hypotéky na dům. Naš situace byla vzhledem k výši hypotéky, časovému presu a ostatním podmínkám velmi komplikovaná. Přesto pan Gottstein se svou manželkou Hanou Gottsteinovou přistupovali k našemu problému od začátku velmi profesionálně, několikrát nás navštívili, abychom našli nejlepší řešení. Veškeré dokumenty měli vždy připraveny rovnou k podpisu. Bohužel, původně navrhované řešení selhalo vinou banky, která zpětně zrušila dané smluvní podmínky, a to těsně před podpisem smlouvy. Vzhledem k navazujícím smlouvám se stavební firmou jsme potřebovali smlouvu ihned. V této situaci manželé Gottsteinovi dokázali téměř nemožné a ze dne na den kontaktovali jinou bankovní společnost a připravili vše potřebné k úspěšné realizaci hypotéky. To vše doslova přes noc. Jen díky jejich organizačním schopnostem a znalostem finančního trhu nám pomohli vyřešit naší beznadějnou situaci. Jejich služby můžeme jen vřele doporučit.

Dana Fenclová, Suchodol
09. 03. 2014hodnoceníRád bych touto cestou poděkoval manželům Gottsteinovým za profesionální přístup ohledně finančního poradenství. Jsem jejich několikaletým klientem a vždy jsem se setkal s profesionálním přístupem ochotou a fundovaností v otázkách finančního poradenství, vyřizování hypotéčních úvěrů i pojišťovnictví. Všem jejich služby doporučuji.

Ing. Jiří Bajer, Písek
20. 02. 2014hodnoceníVím, že v dnešní době není příliš standardní vyjadřovat poděkování za služby písemným způsobem, ale Váš přístup byl promne velkým příjemným překvapením. Musím konstatovat, že pan Otomar Gottstein, stávající majitel franšízy GEPARD FINANCE Písek Drlíčov, má velký přehled v oblasti finančních produktů a ověřil jsem si, že se na něj kdykoliv mohu obrátit o radu. Mám s ním velmi dobré zkušenosti a osobně ho mohu každému doporučit. Oceňuji u něj, stejně jako u paní Gottsteinové, zejména rychlost, důvěryhodnost a spolehlivost.

JAHLA – poradenství, s.r.o., Ing. Fr. Hlaváček
15. 02. 2014hodnoceníS paní a panem Gottsteinovými jsme byli velmi spokojeni. Od samého začátku při koupi pozemku, až po vyřízení hypotečního úvěru na dům a celé té procedůry s tím spojené. Doporučiji všem, kteří chtějí profesionální služby od A až po Z.

manželé Eva a Petr Josefíkovi, Chomutov
14. 12. 2013hodnoceníFirma Gofin s.r.o., majitel franšízy GEPARD FINANCE Písek Drlíčov a hlavně manželé Gottsteinovi jsou ti nejlepší v této profesi je na ně spolehnutí a mají velmi dobrý přístup ke klientům.Velmi jsem s nimi spokojená, a proto jejich služby všem doporučuji.

Marcela Mrázová,Netolice
10. 11. 2013hodnoceníJako stávající klient bych tímto, alespoň chtěl poděkovat za kvalitu a spolehlivost a hlavně zajištění termínové dohody. Ing Gottstein i Ing. Gottsteinová mi velice pomohli při zajištění koupě bytu. Nejen zajištění úvěrové smlouvy (hypotéky), ale vypracování kupní smlouvy, pojištění a vše kolem. Tímto předkládám jen ty nejlepší reference a doufám, že spolupráce v tomto duchu bude pokračovat.

Petr Kopecký, Praha
31. 10. 2013hodnoceníŘešení otázky financování vlastního bydlení jsem svěřil do rukou manželů Gottsteinových, a mohu jen doporučit. Profesionalita ve všech ohledech, vstřícnost, rychlost a optimalizace při řešení financování, empatie a lidský přístup, absolutně bez jakékoliv výtky.

Ing. Ondřej Vaněček, Písek
14. 10. 2013hodnoceníManželé Gottsteinovi se mi starají o finance již několik let. Jejich služby jsou rychlé a profesionální. Vím, že jim mohu vždy důvěřovat a spolehnout se na jimi poskytované informace k jednotlivým finančním a pojistným produktům . Manželé Gottsteinovi mohu každému jen doporučit. V poslední době jsem u nich uzavřel například velmi výhodné úrazové pojištění. Jsem s jejich službami i osobním přístupen velmi spokojený, na základě mé zkušenosti jsem je doporučil i mým známým a odezva byla vždy velmi příznivá.

Miloš Kalista, Zliv
12. 09. 2013hodnoceníPan Ing. Gottstein a paní Ing. Gottsteinová jsou našimi finančními poradci od roku 2007 a mám s nimi velmi dobré zkušenosti.. Ať už šlo o získání hypotéky, či penzijní, životní pojištění, pojištění nemovitosti a domácnosti nebo stavební spoření vždy nám byly poskytnuty vyčerpávající informace obratem. Velmi oceňuji jejich zkušenosti a poradenskou činnost a také ochotu pomoci vyřešit finanční situace celé mé rodiny. Vřele je proto mohu doporučit každému, kdo oceňuje profesionální přistup a poskytnutí kvatních služeb.

Magda Babson, Herink
20. 08. 2013hodnoceníVynikající spolupráce, vřele doporučuji.

Petr Vitásek
15. 05. 2013hodnoceníProhlašuji, že GEPARD FINANCE a.s., pobočka Drlíčov Písek, vedená Ing. Otomarem Gottsteinem a Ing. Hanou Gottsteinovou, je profesionálním finančním partnerem, se kterým dlouhodobě spolupracujeme zejména v oblasti zprostředkování hypotečních úvěrů i jiných finančních produktů k pokrytí bytových potřeb našich klientů. Pro klienty vždy vyhledají optimální řešení financování. Ve spolupráci budeme nadále pokračovat.

Rudolf Hofhanzl, STAVINVEST Group a.s., Písek
27. 04. 2013hodnoceníZnám už pana Gottsteina i jeho pani řadu let a to nejen z profesního života, ale i jako člověka. Vždy na mě působil velmi solidním a vstřícným dojmem. Proto jsem neváhal a v době když jsme řešili dofinancování bydlení jsem od něj ochotně přijal nabídku a možnost zprostředkování úvěru ze stavebního spoření. A dodnes toho nelituji. Nechci tady nikomu vnucovat svůj názor, jedná se o finance a každý si nakonec konečné rozhodnutí musí udělat sám. Ale chtěl bych jen projevit svůj názor a tím možná trochu pomoci při rozhodování.

Koryčan Petr, správce PC sítě, Písek
18. 02. 2013hodnoceníByla jsem velmi spokojená s panem Otomarem Gottsteinem, který pro mě uzavíral hypotéku. Vše proběhlo na profesionální úrovni s korektním jednáním a příjemným vystupováním. Jeho služby mohu vřele doporučit.

Kalaninová Kamila, Podbořany
10. 11. 2012hodnoceníSe službami GEPARD FINANCE Písek a s osobním přístupem manželů Gottsteinových jsem byl vždy a stále jsem velice spokojen. Kdykoliv zavolám, ochotně mi poradí po telefonu, nebo při osobní schůzce a všechny jejich rady ohledně financí, či pojištění fungují velmi dobře. Jsem rád za vzájemnou spolupráci.

Maleček Karel-OZO v prevenci rizik, PO KOČÍ a. s.
10. 10. 2012hodnoceníOsobní rádce, nebo také ten, u kterého najdu prostor pro konzultaci záměrů a projektů? Nebo snad také osobnost s vysokým morálním kreditem, kterému mohu sdělit mnohá zákoutí a problémy podnikání s kterými se potýkám. To je u mne Ing. Otomar Gottstein. V každém případě vím, že cokoli z toho, co mne trápí a co potřebuji řešit mohu kdykoli požadovat k posouzení a vím, že jeho názor bude nejen kvalifikovaný, ale veskrze praktický. Obdivuji jeho plné nasazení a hluboký zájem o vyřešení problému. A nikdy tomu nebylo jinak. Považovat se za jeho dlouholetého klienta, či považovat Ing. Gottsteina za osobního poradce vnímám za jistý druh výhry. Každé setkání s ním pro mne představuje možnost řešit své záměry a potřeby očima finančního znalce. Hovořit o jeho odborné zdatnosti se jeví jako nesení dříví do lesa. Vždy důsledně dbá na etiku své profese. A tak v tuto chvíli díky.

Petr Samec, vlastník Mykofarmy a realit,Strakonice
12. 09. 2012hodnoceníSe společností GOFIN resp.manžel Gottsteinovými spolupracuji již několik let můžu vyjádřit naprostou spokojenost nejen s šíří služeb, ale především v přístupu ke mně jako klientovi.

Libor Vaněk, Písek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace